Erasmus+

- Kategoria: Erasmus+
Trzeci dzień praktyk poświęcony był sztuce doprawiania zimnych zakąsek, surówek i sałatek. Uczniowie dobierali odpowiednie metody i techniki przygotowania tych dań według podanych receptur.
Logistycy zapoznawali się z infrastrukturą transportową, zarówno liniową, jak i punktową. Sporządzali plany realizacji usług transportowych, analizując efektywność i możliwości wykonania, a także obliczali czasy jazdy i pracy środków transportu.

- Kategoria: Erasmus+
Dziś uczniowie, którzy kształcą się w kierunku gastronomicznym zgłębiali tajniki przygotowywania zup i sosów, a także potraw mięsnych i rybnych . Szczególną uwagę poświęcono dekorowaniu i serwowaniu dań z owocami morza.
Logistycy analizowali strukturę wyrobów w kontekście planowania przepływów logistycznych w produkcji. Projektowali dystrybucję towarów oraz pracę w węzłach dystrybucyjnych.

- Kategoria: Erasmus+
Nasi uczniowie, którzy wybrali się na praktyki zagraniczne w ramach programu Erasmus+ już meldują się na miejscu

- Kategoria: Erasmus+
ZAGRANICZNE PRAKTYKI ZAWODOWE PROGRAM ERASMUS+
Projekt nr 2024-1-PL01-KA121-VET000208621 oraz 2023-1-PL01-KA121-VET000131342
dofinansowany przez Unię Europejską
Informujemy, że 22 stycznia 2025 rozpoczyna się rekrutacja uczniów do udziału
w kolejnym projekcie Erasmus+ realizowanym w ramach uzyskanej przez naszą szkołę akredytacji.