Zespół Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida
  • Strona główna
  • O szkole
    • O patronie szkoły
    • Sztandar szkoły
    • Historia szkoły
    • Dyrekcja szkoły
    • Statuty
    • Norwidalia
    • Media o Nas
    • Nasi stypendyści
    • Certyfikaty
  • Rekrutacja
    • Rekrutacja - harmonogram
    • Rekrutacja - aktualności
    • Technikum nr 2
    • Branżowa Szkoła I stopnia nr 2
    • III Liceum Ogólnokształcące z Oddziałami Integracyjnymi
  • Uczeń
    • Samorząd Uczniowski
    • Doradztwo zawodowe
    • Psycholog
      • Aktualności - psycholog
    • Podręczniki
    • Szkolny Klub Wolontariatu
    • Egzaminy maturalne
    • Egzaminy poprawkowe
    • Lider frekwencji
  • Rodzic
    • Harmonogram konsultacji
    • Pedagog
      • Pedagog - aktualności
    • Rada Rodziców
  • Informacje
    • Pracownicy
    • Projekty
      • II edycja – kształcenie na miarę XXI wieku
      • I edycja – kształcenie na miarę XXI wieku
      • Zajęcia dodatkowe w ramach projektów unijnych
      • Projekty zrealizowane
      • SCWEW
      • Mistrzostwo w Zawodzie
        • Edycja I
        • Edycja II
        • Edycja III
        • Edycja IV
      • LOWE
      • Otwarci na wiedzę
      • Erasmus +
      • Zagraniczne praktyki zawodowe
      • Aktywna tablica
    • Orlik
      • Regulamin
      • Rezerwacje
    • Oferty, przetargi
    • Dokumenty do pobrania
    • Biblioteka
      • Biblioteka - aktualności
      • Regulamin
      • Lektury szkolne
      • Nagrody literackie
    • Polityka prywatności
    • Deklaracja dostępności
  • Aktualności
    • Wydarzenia szkolne
    • Konkursy i akcje
    • Pasje uczniów
    • Nasze sukcesy
    • Rozgrywki Sportowe
    • Fotogaleria
    • Archiwum
  • Kontakt

795-552-505

81-751-23-94

sekretariat@zsnorwid.swidnik.pl

Erasmus+

Kategoria: Erasmus+
Data: 02/05/2023

Dzień 2

Technicy Żywienia dzisiaj na zajęciach podczas praktyk we Włoszech oceniali produkty pod względem świeżości, smaku, zapachu, przydatności do spożycia. Zapoznali się z wpływem warunków transportu i przechowywania żywności na jej jakość. Następnie dowiedzieli się jak przebiega dobieranie procesu technologicznego przygotowania potraw i dobieranie maszyn i urządzeń do obróbki wstępnej i termicznej.

czytaj więcej

Kategoria: Erasmus+
Data: 01/05/2023

Dzień 1

Uczniowie z naszej szkoły, którzy kształcą się na kierunkach Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych, Technik Logistyk, Technik Hotelarstwa rozpoczęli właśnie udział w dwutygodniowych praktykach zawodowych we Włoszech.  Dzisiaj zapoznali się ze środowiskiem odbywania szkoleń i przebiegiem działań przez najbliższe dwa tygodnie.

czytaj więcej

Kategoria: Erasmus+
Data: 09/12/2022

DZIEŃ WŁOSKI

czytaj więcej

Kategoria: Erasmus+
Data: 30/08/2022

POLSKIE TRADYCJE I ZWYCZAJE WE WŁOSKIEJ ODSŁONIE

czytaj więcej

  1. Polskie tradycje w greckiej odsłonie - Święto Niepodległości
  2. Raport ze szkolenia w obszarze niezawodowej edukacji dorosłych
  3. Witaj grecka przygodo! - Część XI
  4. Witaj grecka przygodo! - Część X

Strona 9 z 21

  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
zsnorwid logo footer

Zespół Szkół Nr 1 im. Cypriana Kamila Norwida w Świdniku

ul. gen. L. Okulickiego 13
21-040 Świdnik

yt logo fb logo ig logo

Informacje

  • Deklaracja dostępności
  • Polityka prywatności
  • Certyfikaty

Przydatne linki

  • OKE
  • CKE
  • Poradnia Psychologiczno-Pedagogiczna
  • BIP
  • Poczta szkolna

Copyright © 2024. Wszystkie prawa zastrzeżone.

Wykonanie: Cedrowa Grupa