Niecodzienni goście przygotowujący się do prowadzenia gospodarstwa agroturystycznego, próbowali  w naszej szkole praktycznie zmierzyć się z żywieniem turystów oraz przygotowaniem im miejsca noclegowego. Przygotowane warsztaty pozwoliły na ćwiczenia związane z wykonywaniem usług żywieniowych i noclegowych, które wykonali fantastycznie. Rewelacyjnie poradzili sobie w kuchni i pokoju hotelowym. Zajęcia te pozwoliły na przygotowanie pysznej pizzy w różnych wariantach oraz wspaniałego ciasta. Nie zabrakło też parzenia kawy, herbaty i drinków bezalkoholowych oczywiście oraz degustacji. Po ciężkiej pracy w kuchni przyszła pora na zapoznanie się  z sekretami hotelu i… ścielenie łóżek. Było wiele radości, a przekazana praktycznie  wiedza, zapewne pozostanie na dłużej.

Małgorzata Motyl

{gallery}2020/War_hotel/small{/gallery}

{gallery}2020/War_hotel{/gallery}